Parohia Tamadau Mare
Site-ul oficial Parohia Tămădău Mare, cu hramul Sfânta Cuvioasă Paraschiva., din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Săptămâna Să ştii mai multe, să fii mai bunNoutati
05-04-2013 02:26
Dorind să continue activitatea de educaţie moral-religioasă existentă în Şcoala cu clasele I-VIII din Tămădău Mare, parohia cu acelaşi nume, a participat în mod activ la săptămâna Să ştii mai multe, să fii mai bun.

Astfel, părintele Şmatoc Mihail a participat în zilele de joi şi vineri la acţiunile întreprinse în colaborare cu şcoala din sat, folosind mijloace moderne de prezentare cum ar fi video proiectorul sau laptopul, subliniind necesitatea protejării naturii înconjuratoare, dăruite oamenilor de Dumnezeu prin activităţi de ecologizare.

S-au prezentat filmuleţe cu conţinut educaţional ce au conturat şi mai bine aceeaşi idee. La sfârşitul activităţilor, în colaborare cu doamnele învăţătoare Ulmeanu Mihaela şi Fudulu Gherghina, elevii claselor întâi şi pregătitoare, au împărţit hăinuţe şi alimente neperisabile unei familii nevoiaşe din satul Dîrvari.

Valoarea totală a cadourilor a fost de 400 lei.